Ekonomi & Bisnis

Alamat: Jalan Dipati Ukur No. 35 Bandung 40132
Telepon: (022) 2509055 dan (022) 2503271 psw 150-154, 156, 173
Faksimile: (022) 2509055
Dekan: Nury Effendi, S.E., M.A., Ph.D [Unduh CV]
Website: http://www.fe.unpad.ac.id

Déskripsi:
Fakultas Ékonomi jeung Bisnis (FÉB) Unpad  diadegkeun dumasar kana Palaturan Pamaréntah nomer 37 tanggal 18 Séptémber 1957 ngeunaan ngadegna Univérsitas Padjadjaran. Ieu palaturan mimiti lumaku tanggal 11 Séptémber 1957. FÉB Unpad téh tadina mah asalna ti Univérsitas Merdéka anu aya dina aub payung Yayasan Univérsitas Merdéka Bandung anu ngadeg taun 1952, sarta dimekarkeun jadi Univérsitas Padjadjaran dina taun 1957, nu dipupuhuan ku Prof. Mr. R. Iwa Kusumasumantri jeung Mr. Achmad Sanusi minangka girangseratna.

Program Studi:

A. Diploma:
– Akuntansi
– Manajemen Pemasaran
– Perpajakan
– Bisnis Internasional

B. Sarjana:
Akuntansi
Ekonomi Pembangunan
Manajemen
Ekonomi Islam

C. Pascasarjana:
1. Profesi
– Pendidikan Profesi Akuntansi (PPAK)

2. Magister (S2):
– Magister Ilmu Ekonomi
– Magister Manajemen
– Magister Akuntansi
– Magister Ekonomi

3. Doktor (S3)
– Doktor Ilmu Ekonomi
– Doktor Kekhususan Manajemen Bisnis
– Doktor Kekhususan Ekonomi Terapan

Data lain:
Buku Pedoman Fakultas Ekonomi & Bisnis 2014/2015
Daftar Guru Besar Unpad