Kedokteran Gigi

Alamat: Jl. Raya Bandung Sumedang KM 21, Jatinangor 45363
Telepon: (022) 7794120
Faksimile: (022) 7794121
Dekan: Dr. Nina Djustiana, drg., M.Kes
Website: http://fkg.unpad.ac.id

Deskripsi:
Fakultas Kedokteran Gigi (FKG) Unpad ngadegna tanggal 1 Séptémber 1959 dumasar kana SK Mentri Pendidikan jeung Kebudayaan Nomer 85633/S. FKG Unpad diadegkeun ku tihothatna Panitia Pembentukan FKG Unpad anu diluluguan Prof. Dr. R. Moestopo, Prof. Soeria Soemantri, MPH., R. Soeriadiredja, dr. Chasan Boesoeri, jeung Prof. Dr. Naubaeuer.

Ti mimiti taun 2003, FKG Unpad muka Kelas Internasional anu nerapkeun student active learning ku metode diajar PBL problem based learning. Mahasiswana anu ti luar negri réréana ti Malaysia. Dina taun 2003 kénéh, FKG Unpad geus boga Rumah Sakit Gigi dan Mulut (RSGM) di Kampus Sékéloa minangka pamekaran Klinik Kerja Mahasiswa.

Program Studi:

A.  Sarjana:
Pendidikan Kedokteran Gigi

B. Pascasarjana
1. Profesi:
– Pendidikan Profesi Dokter Gigi

2. Spesialis
-Bedah Mulut
-Protodontik
-Ortodontik
-Kedokteran Gigi Anak
-Periodontik
-Konservasi Gigi

3.  Magister (S2):
– BKU Biologi Oral
– BKU Ilmu Matrial Kedokteran Gigi

Data lain:
Buku Pedoman Fakultas Kedokteran Gigi 2014/2015
Daftar Guru Besar Unpad